е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
 е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Сатурн е в Козирог до 2020 г.: Какво е важно да знаем?

 е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за любители астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

На 19.12.2017 година Сатурн влезе в Козирог  до 21.03.2020 година, когато ще навлезе във Водолей. На 01.07.2020 година Сатурн ще се върне в Козирог , а на 17.12.2020 година дефинитивно ще премине във Водолей

В идващите редове Astrobooth предлага прогнози по какъв начин преносът на Сатурн в Козирог ще повлияе на другите знаци. За по-голяма акуратност на прогнозата е добре да четете както публикацията за слънчевия си знак, по този начин и тази за асцендента си. Асцендента си можете да изчислите в Astrobooth, в случай че въведете и часа на раждането си в профила си в уеб страницата или апа (той сега не е наложително поле, с цел да вършиме прогнозите си).

 

Oвен

Когато Сатурн минава през дома на кариерата във вашия хороскоп от 2017 г. до 2020 година, той ще подложи на инспекция това, с което се занимавате. Носи ли ви то наслада, благополучие, задоволително запаси и резултати. Създавате ли си с него правилния имидж и обществен стаус, които желаете. Ако отговорът на тези въпроси е негативен, ще се наложи да извършите промени, да промените попрището.

Ако сте щастливи и на вярната пътека, напъните и дисциплината ви ще дадат резултат. Сладки са премиите от Сатурн, въпреки и мъчно извоювани, само че заслужени! Ако поемете по нов път и изберете нова работа, бъдете деликатни и преценете всички „ за “ и „ срещу “, преди да поемете риска, и изключително значимо, попитайте себе си това вашето предпочитание и фантазия ли е. Овенът се грижи за кариерата и имиджа си и реализмът ще му се отрази доста потребно.

Телец

Телецът ще прегледа в интервала 2017 г.-2020 година своето обучение и подготовка – те тези ли са, от които има потребност за своята обществена и професионална реализация, задоволително ли е учил, има ли потребност от нови познания и умения. Отново, ако отговорът е позитивен, може би единствено още някаква влиятелна стратегия за образование ще увенчае напъните му. Обратно, ако това не е по този начин, ще би трябвало доста съществено да направи изследване на курсовете и университетите, които оферират съответните образования. С сериозно око ще избере най-практичното, което ще бъде най-задоволително като крайни резултати от дипломиранешо и порти, които ще му отвори.

Телецът ще възнамерява и сформира график на пътуванията си. Сатурн ще го накара да поработи съществено, с цел да си обезпечи удоволствията, които си слага за цел. Ще икономисва и приоритизира. Ако инцидентно религията, вярата или висшата философия, в която Телецът има вяра, се окаже ненадеждна и несъответстваща на значимите цели в живота му, то той може да я смени в този момент, присъединявайки се към нова философска група или групировка. Телецът знае по какъв начин да работи настойчиво, в този момент ще би трябвало да стане и пълководец в планирането.

Близнаци

Сатурн ще ви накара през идващите съвсем три години да прегледате всичко, обвързвано със спестовни проекти, застраховки, осигуровки и ако се разделяте с половинката – сделката, която сте постигнали. Във връзката също ще ревизирате какво дава като запас отсрещната страна и дали това е реципрочно на това, което вие влагате, дали покрива вашите упования за създаване на сигурност дружно. Дългосрочните ви проекти ще бъдат разисквани съществено и няма да приемате увъртания и изплъзвания по тези въпроси.

В секса (защото ще извършите оценка и на тази част от живота) също ще станете съществени и ще поставите своите условия и упования към другия като изискване на връзката и нейната продължителност. Всичко това, по този начин нетипично за вас, ще се случи, с цел да подреди и приоритизира бранша в живота ви, свързан с парите на другите, ресурсите на колегата, наследствата, секса и тайните. Да, и няма да желаете да има неразгадна загадка. Близнаците обичат провокациите, сега това предизвикателство се назовава съвестност и самообладание.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР